Westermans International Together we Weld the World

Call us on:
+44 (0)116 269 6941
Email us:
[email protected]
Westermans International

Our Products


LMBA Finalist Badge International Trade Award

Bine ati venit Westermans International Echipamente de Sudura

Peter Westerman International Supplies

Westermans International este un furnizor de Echipamente de Sudura Noi, Folosite si Reconditionate, Aparate de Taiat cu Plasma, Masini cu Profil de Taiere si Echipamente de Pozitionare pentru industria de fabricare a produselor din metal in întreaga lume.

Vanzarea Echipamentelor de Sudura si a Utilajelor a fost un succes inca de la începutul anilor 1960, deoarece noi credem ca avand o gama cat mai larga de produse este defapt cheia succesului nostru, suntem mandri de a avea cea mai mare gama de echipanemte/utilaje si aparatura la mâna a doua din Europa.

Noi garantam calitatea facuta de Echipamentele noastre de Sudura, Taiere şi de Maşinile de poziţionare si ridicare provenite de la marcile de top.

Clientii nostri revin la noi, pentru ca noi oferim:

Echipamente de Sudura, Echipamente de taiere cu plasma şi Echipamente de pozitionare si ridicare

Noi inţelegem ca pentru a cumpara de la o companie aflata la, mare distanta, poate fi uneori un motiv de ingrijorare, cu toate acestea va asiguram ca ne-am angajat sa oferim tuturor clienţilor noştri cele mai bune servicii, indiferent de locatia acestora. 80% din echipamentele noastre sunt exportate, deci avem o vasta experienta atunci când vine vorba de transport, documente şi vama.

Daca solicitati mai multe detalii despre produsele noastre cere-ti o Oferta şi pentru mai multe informaţii va rugam sa aruncati o privire la rubrica de Intrebari frecvente de pe site-ul nostru.

Puteţi vizualiza o Galeria foto cu maşinile si utilajele noastre care au fost vandute în întreaga lume şi deasemenea va rugam sa vizitati si site-ul YouTube pentru a putea vedea demonstraţii ale echipamentelor/utilajelor pe care noi le furnizam.

Puteti sa ne contactati de la acest link pe pagina Noastra de Contact. Sediul firmei se afla în Leicestershire, Marea Britanie. Gasiţi-ne pe Google maps.

Un bun venit calduros va aşteapta daca vizitati fabrica noastra; avem detalii cu privire la cele mai apropiate Aeroporturi, Gari, şi site-uri cu Hotelurile alfate in imprejurime tocmai pentru a va face calatoria cat mai usoara.

Putem livra echipamente oriunde în lume. Avem o retea de Expeditori de la care se pot obtine preturi competitive pentru transporturile pe mare a aparaturii in containere.

Doriti sa stiti "Cine suntem" şi "De ce sa ne alegeti pe noi? " Afacerea este o proprietate de familie, si suntem fericiti sa va raspundem la toate întrebarile dumneavoastra.

Daca aveiti nevoie de un traducator, deasemenea noi putem aranja si acest lucru.

Suntem fericiti sa va oferim un feedback de la companiile locale care deasemenea au achizitionat de la noi echipamente/utilaje. Cititi Comentariile clientilor nostri din întreaga lume.

Contactati-ne

 

  • Un serviciu de inalta calitate de la oferta pana la livrare
  • Un raspuns rapid şi flexibil pentru a satisface cerintele si nevoile clientului
  • O relatie de lucru apropiata cu clienţii şi furnizorii
  • Un support tehnic complet
  • O alegere a produsului la un pret potrivit pentru toata lumea
  • Utilaje garantate pentru a va oferi siguranta dumneavoatra
 
Together We Weld the World
© Copyright 2006-2018 Company Registration Number 4945851 VAT Number GB 399 6230 06 - Site Developed by Tony Hearn Ltd - Web Developer Nottingham
mailinglist
Register today and receive your Unique Discount Code, Latest Stock and Special Offers: Linked In Twitter Facebook YouTube
Back to top